Er du student i Kristiansand og  liker å utfordre elementene på to hjul så er KSI sykkel noe for deg. Her er det plass til alle typer mennesker og sykler på alle nivåer. Nå er sesongen rett rundt hjørnet. Den vil for det meste bestå av landeveiskarusellen som arrangeres på onsdager av bedriftsidrettskretsen. I tillegg til dette kommer vi til å sykle litt lokale turritt i helgene alt etter som det passer med skole og eksamen. Søker du selskap på tur så benyttes vår facebookgruppe som du finner ved å trykke her. Vi kommer til å sette igang med fast trening på mandager kl.18 etter påske. Oppmøte blir da utenfor hovedinngangen på UiA. Når mørket og kong vinter legger sitt hvite teppe over landskapet trekker vi inn i spinningsalen til spicheren treningssenter (mer info om spinning kommer). 

Siden det er nytt skoleår og studenter kommer å går så trenger KSI Sykkel nye muskler. Har du lyst til å bidra til et godt sykkeltilbud for studentene i Kristiansand så ikke nøl med å ta kontakt. KSI Sykkel er hva vi studentene gjør det til, så vi trenger din hjelp! Postene som trenger å fylles er:

  • Leder terreng
  • Leder landevei

Har du lyst til å ta i et tak eller har du noe sykkelrelatert på hjertet du brenner inne med send mail til: sykkel@ksisport.no.

 

Nettsiden vil bli oppdatert med mer info, inntil videre er vår nevnte facebook side din oase til informasjon 🙂