image.png
 

🇳🇴

KSI Dans

KSI dans er i stadig utvikling, og fortiden på god vei oppover. Vi vil skape et fellesskap med folk som er glad i å danse. Her kan alle være med. Vi har tilbud for deg som aldri har danset før, og for deg som har danset masse. Vi prøver å være så allsidige som mulig, for å kunne tilby et tilbud som passer de fleste.


KSI dans har åpne treninger hver torsdag på Samsen kulturhus. Disse treningene passer for alle. Følg oss på facebook: KSI dans 19/20. Der vil det komme ukentlig info.


I tillegg til åpne treninger har KSI dans et dansekompani - SMUD dansekompani. Det blir hold en åpen trening ved begynnelsen av høstsemesteret der du kan komme å prøve ut. Vi tar inn noen nye medlemmer i kompaniet hvert år. Det kreves at du har litt mer danseerfaring, at du er villig til å bidra med ditt og at du har treningsvilje for å kunne være med i kompaniet. SMUD dansekompani har treninger 1-2 ganger i uken, hovedsakelig på mandager.Håper du finner det du ser etter hos oss og vil være en del av KSI dansefamilien! 

Spørsmål kan sendes til dans@ksisport.no 

Facebook: https://www.facebook.com/groups/397110484148834/

Instagram: https://www.instagram.com/smuddansekompani/


 

.

 

Kontaktinfo

Epost: dans@ksisport.no

Aktivitetsleder:

Silje Dalbo

Telefon: 

93430093

Facebook

 

 

Contact info

E-mail: dans@ksisport.no

Activity leader:

Phone: 

Facebook